Information vedr. vedligeholdelsesplan

19. april 2012 Jan Rasmussen Nyhed

Det blev på bestyrelsesmødet den 18. april 2012 besluttet at få udarbejdet en vedligeholdelsesplan for AB Kærgårdsparkens boliger.

Formålet og idéen med en vedligeholdelsesplan er, at få en uvildig vurdering af vores ejendommes helbreds tilstand, og ikke mindst behov for vedligeholdelse i fremtiden. Så vi fremover kan prioritere og budgettere vedligeholdelsesopgaverne.

Vi har indgået aftale med Arkitektfirmaet Brejning & Nøttrup som udarbejder vedligeholdelsesplanen, og det gør de den 14. maj 2012, der er den dag et behov for at de får adgang til ejendommen da de også kontrollere tagkonstruktion og vinduernes funktion. Så har du/I ikke mulighed for at være hjemme kan en nøgle afleveres til mig (i postkassen i nr. 9) så kan jeg lukke ham ind.

Er der spørgsmål kan I bare gribe fat i en af os fra bestyrelsen (nr. 7,11, 13 og mig (Nordmarksvænget 10)), og husk at sætte et kryds i kalenderen den 14. maj 2012.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen AB Kærgårdsparken  


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress. Designed by elogi.